Wednesday, April 15, 2009

perpisahan itu mengajar kita erti rindu dan kenangan...

salam..
hmm...tak tau sebab ape tetiba rasa nk tulis sesuatu yg mgkin masa tulis ni perasaan sedih sangat...huhu...yela sabtu ni last paper tuk final exam utk sem ni..bg aku last paper utk sem ni la..tp bg kakak2 n abg2 aku ni last sem n last year diorang...huhu..waa...sedih sgt2 bila nnt sem yang akan dtg diorang dh tk ada kt sini lg...huhu...orang2 yang selalu n sentiasa bersama aku ketika aku sedih gembira...ntahla aku pun tk tau mcm ner nk hadapi masa akan dtg ni tanpa orang2 yang aku sayang...huhu...orang yang sering bagi aku nasihat dan selalu defend aku...waa.....ni dh tk tau dh kali ke berapa aku nagis bila pikir pasal ni....bak kata kak aton n akak paeja nampak je aku ni ganas tapi hati..hmmm hampeh...sensitif rupanya..ckp sket dh berair mata tu...huhu...nama je budak suksis yang orang kte tegas n garang tapi bila abg2 n kakak2 aku cakap jer hah mulala nangis...satu je kelemahan aku ni bila abg aku yang sorang ni terasa hati or bt ayat2 sentap n cakap jer apela lg jd drama queen la aku..ratu air mata kata abg aku yang sorang ni...huhu...n satu lg kelemahan aku ni bila dgn2 kakak2 n abg2 aku semua tula...waa....mcmner ni...tk tau nk hadapi perpisahan ni mcm ner....tp abg aku yg sorang ni ckp setiap pertemuan tu pasti ada perpisahan dan bl ada perpisahan adala rindu dan kenangan...huhu..i really miss u guys...n kenangan bersama2korang pasti ku kenang sampai bila2....
to my abg fiza n abg syuk all da best for your FYP n to kak faza n kak wawa semoga berjaya dlm apa jua bidang...to my friend fairuz all da best too...to kak nana, kak aton n abg syam hope sem yg tggl lg ni kita guna sebaik mungkin...to akak paezah semoga dpt keja permanent kt sini :-) harap dpt lunch sama2 lg nnt...klu ada rezeki n masa kita kuar ramai2 lg ye...huhu...ni nk nangis lg ni...huhu...tp nasib bek orang sblh tk perasan...huhu...waa.....

5 comments:

emy said...

1 more thing

kenkadang...

bila org tue da xder kat depan mata kita, baru kita akan raser kehilangan dy..n tercarik2

tp bila dy ad kat depan mata kita..kita buat x indah jer..

rindu & kasih itu hanya akn terasa wujud bila adanya perpisahan..

azuwa said...

betol kata emi. life goes on.

♥ NANA ♥ said...

adik ranting,
nyanyi lagu ni utk kamu jgk

"tabahkan hati mohon kemaafan leburlah dosa di tapak tanganmu lupakan segala silap dan salah" hehehe~

good luck in future!! (^_^)

Chazzie Minho said...

*hugs Syaz*

jgn nanges.... nanti hilang kemachoan!

insyaAllah, kita akan jumpa lagi...

xOxO~fixa~ said...

salam...
aku yg paling lamabt rupa nya baca post ko nih...
ala dik..tu pun nak nangis...rilexla...smua kata2 aku ko quote kat dalam post nih nampak...hehehe...
jgn sedih k..i know u can do it...
i believe u can my dear sis...
all da best...=D