Sunday, April 26, 2009

going to PD

esok budak2 SUKSIS tahap 2 akan bertolak ke PD utk kursus etika...kami kt sana sampai jummat..huhu..lamanyer...to all my sisters,brothers and friends nnt kuar sama2 eh..hehe..miss all of u so much....

Wednesday, April 15, 2009

perpisahan itu mengajar kita erti rindu dan kenangan...

salam..
hmm...tak tau sebab ape tetiba rasa nk tulis sesuatu yg mgkin masa tulis ni perasaan sedih sangat...huhu...yela sabtu ni last paper tuk final exam utk sem ni..bg aku last paper utk sem ni la..tp bg kakak2 n abg2 aku ni last sem n last year diorang...huhu..waa...sedih sgt2 bila nnt sem yang akan dtg diorang dh tk ada kt sini lg...huhu...orang2 yang selalu n sentiasa bersama aku ketika aku sedih gembira...ntahla aku pun tk tau mcm ner nk hadapi masa akan dtg ni tanpa orang2 yang aku sayang...huhu...orang yang sering bagi aku nasihat dan selalu defend aku...waa.....ni dh tk tau dh kali ke berapa aku nagis bila pikir pasal ni....bak kata kak aton n akak paeja nampak je aku ni ganas tapi hati..hmmm hampeh...sensitif rupanya..ckp sket dh berair mata tu...huhu...nama je budak suksis yang orang kte tegas n garang tapi bila abg2 n kakak2 aku cakap jer hah mulala nangis...satu je kelemahan aku ni bila abg aku yang sorang ni terasa hati or bt ayat2 sentap n cakap jer apela lg jd drama queen la aku..ratu air mata kata abg aku yang sorang ni...huhu...n satu lg kelemahan aku ni bila dgn2 kakak2 n abg2 aku semua tula...waa....mcmner ni...tk tau nk hadapi perpisahan ni mcm ner....tp abg aku yg sorang ni ckp setiap pertemuan tu pasti ada perpisahan dan bl ada perpisahan adala rindu dan kenangan...huhu..i really miss u guys...n kenangan bersama2korang pasti ku kenang sampai bila2....
to my abg fiza n abg syuk all da best for your FYP n to kak faza n kak wawa semoga berjaya dlm apa jua bidang...to my friend fairuz all da best too...to kak nana, kak aton n abg syam hope sem yg tggl lg ni kita guna sebaik mungkin...to akak paezah semoga dpt keja permanent kt sini :-) harap dpt lunch sama2 lg nnt...klu ada rezeki n masa kita kuar ramai2 lg ye...huhu...ni nk nangis lg ni...huhu...tp nasib bek orang sblh tk perasan...huhu...waa.....

Wednesday, April 1, 2009

video2 masa MHI

video
video

best friend:-)


best friend is like puzzle pieces.
one missing it will never be complete again..